A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2018 December
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

okt

29

A vezetés...

2013.10.29 - kedd

A vezetés: annak a művészete, hogy megcsináltassunk valakivel valamit, amit mi akarunk azért, mert ő akarta megtenni azt!

a_vezetes

Szép feladat mindenki számára!

szept

24

Forgalmazzon Ön is kiváló minőségű termékeket az Interneten!

Értelmes, hosszú távú elfoglaltságot kínálunk Önnek az anyagi megbecsülés egyidejű biztosításával.

 

Sőt: Önnek esélye lehet arra, hogy néhány év kitartó munka után akár jelentős passzív jövedelmet biztosítson magának, amiért személyesen már semmit nem kell tennie!

 

Mi kell ehhez?

Néhány nagyon egyszerű dolog: nyitottság, tanulási hajlandóság, kitartás, határozottság és sok-sok kommunikáció.

 

Ha azt gondolja, hogy ez nem egy könnyű feladat, igazat kell, hogy adjunk Önnek. Valóban, ez a tevékenység rengeteg személyiség-fejlesztést és erőfeszítést igényel. Sőt, valószínűleg nem fog menni sem gyorsan, sem könnyen.

 

Mi a legjobb az általunk ajánlott Online értékesítési lehetőségben?

A kérdésre nem annyira egyszerű a választ, mint azt gondolnánk. Az online értékesítés alapvető előnyei – otthonról egy számítógéppel működtethető, kötetlen időbeosztásban végezhető, nem megy a család rovására, stb. – csak az érem egyik felét jelentik.

 

A másik fele az, hogy mindezen tevékenységeket egy kidolgozott, javarészt online működő rendszer alapján, gyakorlatilag teljes betanítással végezheti.

 

A rendszer lelke egy egyszerűen kezelhető értékesítési weboldal és webáruház, amely elvégzi a termékek bemutatását és felveszi a rendeléseket. Tehát olyan online értékesítési formát kínálunk, amely – annak ellenére, hogy maga az értékesítési folyamat online zajlik, legalábbis az első időben – teljes mértékben megfelel napjaink kihívásainak.

 

De ami még talán ennél is fontosabb…

A rendszerben forgalmazott termékek egytől-egyik kiváló minőségűek. Ez azért nagyon fontos, mert ebből következik az a nagyon érdekes tény, hogy a vásárlók jelentős része – természetesen feltételezve, hogy Ön kiváló szolgáltatást nyújt nekik – újra és újra rendel a termékekből.

 

A felkészülési idő alatt Ön megismeri a rendszert, megismeri a termékeket, megismerheti a forgalmazás további módjait és lehetőségeit.

 

Az Ön tevékenységétől, ráfordított idejétől függően mellékjövedelmet vagy akár tartós, magas szintű jövedelmet is képes biztosítani. Sőt, mindezek felett, lehetőséget biztosít Önnek egy olyan passzív jövedelmi forrás megteremtésére, amely továbbadható és örökölhető.

 

Sőt, már a betanulás ideje alatt is tud pénzt keresni, mivel természetesen a rendelések teljesítésekor keletkező árrés (nagykereskedelmi ár és a kiskereskedelmi ár különbözete) teljes mértékben, azonnal az Öné.

 

Ezen felül igénybe veheti már meglévő képességeit további jövedelmi lehetőségek kihasználására, vagy megtanulhat olyan készségeket, amelyekkel megszervezhet egy csapatot is magának. Ebben az esetben az értékesítési csapat forgalma után is jár jutalék Önnek.

 

Mi biztosítjuk Önnek a teljes és működőképes értékesítési weboldalt, webáruházat és háttértámogató rendszert, valamint a szükséges oktatóanyagokat. Ön pedig azonnal elkezdhet dolgozni.

Mit szól egy ilyen lehetőséghez?

 

aug

14

Hogyan tehetek szert jövedelem kiegészítésre?

Ez az a kérdés, ami mostanában Magyarországon elég sok embert foglalkoztat. Sajnos a mai gazdasági viszonyok közepette egyre nehezebb a megélhetés és sokaknak gondot jelent a napi szükségleteik biztosítása.

 

Nyugdíjkiegészítés

Az egyik legkritikusabb probléma a kisnyugdíjasok helyzete. A jó hír az, hogy az általunk kínált online értékesítési tevékenységet bármilyen korosztály végezheti. Sőt, vannak nyugdíjasok, akik kifejezetten sikeresen tudják jövedelmüket kiegészíteni.

 

Természetesen ehhez szükség van kitartásra, tanulásra, különféle képességek elsajátítására, de ha ez nem jelent problémát, akkor nyugdíjasok előtt is nyitva áll a lehetőség kapuja.

 

Kisgyermekes szülő (anyuka, apuka) jövedelemkiegészítése

A gyerekre, gyerekekre nagyon sok pénz kell. Gyakorló szülőként tudjuk, hogy a feneketlen, pénzzel tömött zsák is sokszor csak átmeneti megoldást jelent, ha mindent meg szeretnénk venni a gyerekeknek.

 

Viszont a munka és pénzkereseti lehetőségek szinte mindenki számára egyre inkább korlátozódnak. Munkahelyek szűnnek meg, egyre nehezebb értelmes és kifizetődő elfoglaltságot találni.

 

Az általunk kínált online értékesítési rendszer segítségével akár az otthon lévő kismamák is jövedelmező értékesítési tevékenységet tudnak kiépíteni.

 

Van még számos olyan emberi és társadalmi csoport, amelynek a tagjai jelenlegi tevékenységük vagy jelenlegi élethelyzetük miatt nem találják a helyüket a munkaerőpiacon, viszont óriási szükségük lenne jövedelmük kiegészítésére.

 

Csak példaként említenék néhány olyan szituációt, amelyben szükség lehet mellékjövedelemre:

 • devizában eladósodott emberek, akik már nem tudják fizetni a törlesztőrészleteket
 • nagyon alacsony jövedelemért nagyon sokat dolgozók (például egészségügyi dolgozók, tanárok, stb.)
 • nyugdíjasok vagy viszonylag hamar nyugdíjba vonulók, akik nem szeretnének jelentős életszínvonal-csökkenést elszenvedni attól a ténytől, hogy nyugdíjasok lesznek, viszont még tele vannak élettel és tetterővel
 • egyetemisták vagy évhalasztó diákok

 

Aligha tévedek nagyot, amikor azt gondolom, hogy az ország nagyobbik felének szüksége lenne valamilyen szintű jövedelemkiegészítésre.

Javaslom, nézze meg, mi az az üzleti lehetőség, amit kínálok Önnek!

júl

17

Ne nyomjanak el a problémáid!

Vezessenek az álmaid!